PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Îți respectăm confidențialitatea și dorim să înțelegi modul în care colectăm și utilizăm datele date personale. Utilizând site-ul www.twinwelders.ro precum și servicii oferite de noi, ești de acord cu termenii din prezenta Politică de confidențialitate. Ne rezervam dreptul de a actualiza și modifica periodic aceasta Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucram datele tale cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricîrei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care te rugăm să verifici periodic conținutul acesteia.

CINE SUNTEM ȘI CUM NE POȚI CONTACTA

Proprietarul site-ului www.twinwelders.ro este FLR DETAILING SRL, cu sediu social în județul Cluj, str. Tineretului nr. 1 bl. D6 sc. 1 ap. 14, Florești, cod postal 407280, cu număr de ordine în Registrul Comerțului J12/3602/2016, cod unic de înregistrare fiscală 36601265, telefon 0728 996 906, email info@twinwelders.ro , denumit în continuare Vânzător.

CE CATEGORII DE DATE CU CARACTER PERSONAL COLECTĂM ȘI SCOPUL ÎN CARE LE PRELUCRĂM

Când vizitezi site-ul nostru Colectăm informații precum adresa IP, tipul browserului, tipul device-ului pe care îl utilizezi precum și paginile pe care le vizitezi. Totodată, colectăm informații si prin site-urile de socializare pe care le folosești pentru a accesa site-ul nostru, in funcție de permisiunile și opțiunile pe care le ai active. Folosim aceste informații pentru a monitoriza performanța site-ului nostru și a îmbunătăți experiența pe care ți-o oferim atunci când ne vizitezi. Pentru a afla mai multe despre datele colectate pasiv, te rugăm să consulți Politica de Cookie În cazul în care ne contactezi Colectăm numele, adresa de email și orice altă informație ne oferi prin intermediul mijlocului de comunicare pe care îl alegi. Folosim aceste date doar pentru a-ți raspunde la solicitare. Când faci un transfer bancar către contul nostru Colectăm numele si IBAN-ul. Folosim aceste date doar în scopuri financiar-contabile, pentru a-ți oferi factura precum și a ne conforma legislației fiscale din România.

TRANSFERUL DATELOR

Datele tale personale vor fi transmise terților doar în urmatoarele situatii: Când faci un transfer bancar către contul nostru Transmitem datele tale furnizorului de servicii de contabilitate pentru a ne conforma legislației fiscalîn vigoare. În cazul în care ne revine o obligație legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice.

CÂT TIMP PĂSTRĂM DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL

În cazul în care ne contactezi, păstrăm datele tale până la finalizarea solicitării pe care ne-ai trimis-o. Când contractezi serviciile noastre sau faci un un transfer bancar spre contul nostru, păstrăm datele tale, în format fizic sau electronic, conform legislației în vigoare, pentru a ne îndeplini obligațiile fiscale.

SECURITATEA DATELOR

Utilizam securitatea corespunzatoare pe baza tipului și a gradului de confidențialitate a datelor care sunt stocate. Ne angajăm să luăm măsuri tehnice și organizaționale corespunzătoare în vederea protejării informațiilor tale personale de ștergerea, modificarea sau pierderea accidentală sau neautorizată, preum și împotriva procesării sau accesării neutorizate sau ilegale. Angajații noștri au obligația legală de a proteja informațiile personale cu care intră în contact și beneficiază de instruire regulată privind protecția datelor. Ca în cazul oricarui sistem bazat pe internet, există întotdeauna riscul de acces neautorizate rugăm să ne contactatezi dacă suspectezi orice acces neautorizat la contul tău.

DREPTURILE TALE

Conform regulamentului general privind protecția datelor ai o serie drepturi în legatură cu datele tale cu caracter personal.
  • Dreptul de a avea acces la datele tale
  • Dreptul de a rectifica datele
  • Dreptul de a șterge datele tale atunci când scopul colectării acestora a fost îndeplinit
  • Dreptul de a te opune procesării datelor tale
  • Dreptul de a îți retrage consimțământul cu privire la procesarea datelor tale
  • Dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal în cazul în care ți-au fost încălcate drepturile.
De asemnea, poți să soliciți accesul la datele tale precum și modificarea sau ștergerea acestora, prin intrermediul unui email la adresa info@twinwelders.ro Ne poți contacta în orice moment:

DISPOZIȚII FINALE

Prin utilizarea acestui site îți exprimi acordul cu privire la Termenii și Condițiile prezentate în acest document, precum și cu Politica de Cookie și Politica de Protecție a datelor cu caracter personal. Ultima actualizare a acestui document: 6 ianuarie 2022